Не искат да изпълнят заповедта за премахване на обектите  Проверка

...
Не искат да изпълнят заповедта за премахване на обектите  Проверка
Коментари Харесай

Този незаконен къмпинг край Царево продължава да създава проблеми, собствениците се правят на ударени

Не желаят да изпълнят заповедта за унищожаване на обектите 

Проверка на Община Царево в къмпинг Якото място откри през днешния ден несъблюдение на заповед за унищожаване на противозаконен обекти. Незаконни, с влезнала в действие заповед за унищожаване, са с изключение на обекти за настаняване и хранителен магазин и ресторант, оповестиха от Общината. 

За въпросните постройки има издадени заповеди за унищожаване, които не са обжалвани, изтекли са периодите за непринудено осъществяване и следва наложително унищожаване. На място бяха разказани и противозаконни обекти, построени в държавен горски фонд и земеделска земя - общинска благосъстоятелност, без съответните документи.

Незаконно е самостоятелен паркинг в парцел, който не е благосъстоятелност на притежателя на къмпинга. Освен установените с предишни заповеди към 80 обекта, част от които са обжалвани, на място се откриха и построени в това време нови противозаконни постройки. Изградена е и противозаконна система за отклоняване на фекалните води от Якото място, които се изливат в природата, за което ще бъде известена Регионална инспекция за опазване на околната среда гр. Бургас. За сложени на бунгалата местни газови съоръжения, които са евентуално пожароопасни, ще бъде сезирана РСПБЗН-Царево.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР